Publication: Effects of drying temperature and relative humidity on the color, solubility and mechanical properties of two types of soy protein films
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Fil: Denavi, Gabriela Alejandra. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.
Fil: Tapia-Blacido, Delia Rita. Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP); Brasil.
Fil: Mauri, Adriana Noemí. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
Fil: Sobral, Paulo José do Amaral. Universidade de São Paulo (USP); Brasil.
Fil: Añón, María Cristina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ingeniería; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.|Comisión de Investigaciones Científicas de la Provincia de Buenos Aires (CIC); Argentina.
Fil: Menegalli, Florencia Cecilia. Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP); Brasil.
Fil: Tapia-Blacido, Delia Rita. Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP); Brasil.
Fil: Mauri, Adriana Noemí. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
Fil: Sobral, Paulo José do Amaral. Universidade de São Paulo (USP); Brasil.
Fil: Añón, María Cristina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ingeniería; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.|Comisión de Investigaciones Científicas de la Provincia de Buenos Aires (CIC); Argentina.
Fil: Menegalli, Florencia Cecilia. Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP); Brasil.
Keywords
QUIMICA, Soy protein isolates, Edible films, Drying conditions, Optimisation, Mechanical properties