Publication:
Quality changes in fresh-cut celery as affected by heat treatment and storage

dc.contributor.authorViña, Sonia
dc.contributor.authorLópez Osornio, María de las Mercedes
dc.contributor.authorChaves, Alicia Raquel
dc.date.issued2007
dc.descriptionFil: Viña, Sonia. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.
dc.descriptionFil: López Osornio, María de las Mercedes. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Chaves, Alicia Raquel. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionUb: V2 95. Ej: 1. SALA.
dc.identifier005633
dc.identifier.urihttps://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/handle/628872547/46660
dc.languageeng
dc.sourceJournal of the Science of Food and Agriculture. 2007;87:1400-1407
dc.subjectBOTANICA
dc.subjectReady-to-use vegetables
dc.subjectCelery
dc.subjectHeat shock
dc.subjectTexture
dc.subjectChlorophyll
dc.subjectTotal aerobic population
dc.titleQuality changes in fresh-cut celery as affected by heat treatment and storage
dc.typeArtículo
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication522a5777-3322-40e8-8815-7e9b93d3e1c9
relation.isAuthorOfPublication086e5efa-7216-4622-92e7-eca6954961aa
relation.isAuthorOfPublication5a77074b-b5d5-493c-9182-301dfbe94045
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery522a5777-3322-40e8-8815-7e9b93d3e1c9

Files

Collections