Publication:
The contribution of ethnobotany and experimental archaeology to interpretation of ancient food processing: methodological proposals based on the discussion of several case studies on Prosopis spp., Chenopodium spp. and Cucurbita spp. from Argentina

dc.contributor.authorCapparelli, Aylen
dc.contributor.authorPochettino, María Leila
dc.contributor.authorLema, Verónica Soledad
dc.contributor.authorLópez, María Laura
dc.contributor.authorAndreoni, Diego Fernando
dc.contributor.authorCiampagna, María Laura
dc.contributor.authorLlano, Carina
dc.date.issued2015
dc.descriptionFil: Capparelli, Aylen. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Pochettino, María Leila. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Lema, Verónica Soledad. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: López, María Laura. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.
dc.descriptionFil: Andreoni, Diego Fernando. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.
dc.descriptionFil: Ciampagna, María Laura. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Llano, Carina. Universidad Nacional de Cuyo; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.identifier20181030015484
dc.identifierhttps://link.springer.com/article/10.1007/s00334-014-0497-4
dc.identifierhttp://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa005743.pdf
dc.identifier.urihttps://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/handle/628872547/36318
dc.languageeng
dc.sourceVegetation History and Archaeobotany. 2015;24(1):151-163
dc.sourcehttps://link.springer.com/article/10.1007/s00334-014-0497-4
dc.sourcehttp://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa005743.pdf
dc.subjectARQUEOLOGIA
dc.subjectArgentina
dc.subjectArchaeobotany
dc.subjectEthnobotany
dc.subjectExperimental studies
dc.subjectFood processing
dc.titleThe contribution of ethnobotany and experimental archaeology to interpretation of ancient food processing: methodological proposals based on the discussion of several case studies on Prosopis spp., Chenopodium spp. and Cucurbita spp. from Argentina
dc.typeArtículo
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication64ee1667-9972-46a8-a503-82274ad7d9be
relation.isAuthorOfPublication9f3486df-66c6-4a8e-8926-3840849eda12
relation.isAuthorOfPublication7e1b56bd-962e-4b91-93d8-327a0d820c23
relation.isAuthorOfPublication65d987c3-b443-4f65-8c6c-a39b9b2fa6df
relation.isAuthorOfPublicatione30adbe4-52a3-4f04-a164-4bf0b8feb3a0
relation.isAuthorOfPublication0117db2b-a3ca-4e28-9c10-1febe66ade09
relation.isAuthorOfPublicationcf7fa186-4d18-48c6-9d41-fd7959958aa1
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery64ee1667-9972-46a8-a503-82274ad7d9be

Files

Original bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
bfa005743.pdf
Size:
1.2 MB
Format:
Adobe Portable Document Format

Collections