Publication:
Effects of drying temperature and relative humidity on the color, solubility and mechanical properties of two types of soy protein films

Research Projects
Organizational Units
Journal Issue
Abstract
Description
Fil: Denavi, Gabriela Alejandra. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.
Fil: Tapia-Blacido, Delia Rita. Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP); Brasil.
Fil: Mauri, Adriana Noemí. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
Fil: Sobral, Paulo José do Amaral. Universidade de São Paulo (USP); Brasil.
Fil: Añón, María Cristina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ingeniería; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.|Comisión de Investigaciones Científicas de la Provincia de Buenos Aires (CIC); Argentina.
Fil: Menegalli, Florencia Cecilia. Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP); Brasil.
Keywords
QUIMICA, Soy protein isolates, Edible films, Drying conditions, Optimisation, Mechanical properties
Citation
Collections