Publication:
Contribution of the starch, protein, and lipid fractions to the physical, thermal, and structural properties of Amaranth (Amaranthus caudatus) flour films

dc.contributor.authorTapia-Blacido, Delia Rita
dc.contributor.authorMauri, Adriana Noemí
dc.contributor.authorMenegalli, Florencia Cecilia
dc.contributor.authorSobral, Paulo José do Amaral
dc.contributor.authorAñón, María Cristina
dc.date.accessioned2024-06-03T11:57:46Z
dc.date.available2024-06-03T11:57:46Z
dc.date.issued2007
dc.descriptionFil: Tapia-Blacido, Delia Rita. Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP); Brasil.
dc.descriptionFil: Mauri, Adriana Noemí. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Menegalli, Florencia Cecilia. Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP); Brasil.
dc.descriptionFil: Sobral, Paulo José do Amaral. Universidade de São Paulo (USP); Brasil.
dc.descriptionFil: Añón, María Cristina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ingeniería; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.|Comisión de Investigaciones Científicas de la Provincia de Buenos Aires (CIC); Argentina.
dc.identifier005801
dc.identifierhttp://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1750-3841.2007.00359.x/pdf
dc.identifierhttp://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa002598.pdf
dc.identifier.urihttps://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/handle/628872547/47017
dc.languageeng
dc.sourceJournal of Food Science. 2007;72(5):293-300
dc.sourcehttp://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1750-3841.2007.00359.x/pdf
dc.sourcehttp://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa002598.pdf
dc.subjectQUIMICA
dc.subjectAmaranth flour
dc.subjectEdible films
dc.subjectMechanical properties
dc.subjectMicrostructure
dc.subjectProtein
dc.titleContribution of the starch, protein, and lipid fractions to the physical, thermal, and structural properties of Amaranth (Amaranthus caudatus) flour films
dc.typeArtículo
dspace.entity.typePublication
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