Publication: Biodegradable foams based on cassava starch, sunflower proteins and cellulose fibers obtained by a baking process
Date
2008
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Fil: Salgado, Pablo Rodrigo. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.
Fil: Schmidt, Vivian Consuelo Reolon. Universidade Federal de Santa Catarina; Brasil.
Fil: Molina Ortiz, Sara E.. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
Fil: Mauri, Adriana Noemí. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
Fil: Laurindo, João Borges. Universidade Federal de Santa Catarina; Brasil.
Fil: Schmidt, Vivian Consuelo Reolon. Universidade Federal de Santa Catarina; Brasil.
Fil: Molina Ortiz, Sara E.. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
Fil: Mauri, Adriana Noemí. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
Fil: Laurindo, João Borges. Universidade Federal de Santa Catarina; Brasil.
Keywords
QUIMICA, Biodegradable, Baked foams, Food packaging, Sunflower proteins, Cassava starch, Cellulose fibers