Publication: Heat shock increases mitochondrial H2O2 production and extends postharvest life of spinach leaves
dc.contributor.author | Gómez, Facundo M. | |
dc.contributor.author | Fernández, Laura Virginia | |
dc.contributor.author | Gergoff Grozeff, Gustavo Esteban | |
dc.contributor.author | Guiamet, Juan José | |
dc.contributor.author | Chaves, Alicia Raquel | |
dc.contributor.author | Bartoli, Carlos Guillermo | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.description | Fil: Gómez, Facundo M.. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina. | |
dc.description | Fil: Fernández, Laura Virginia. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina. | |
dc.description | Fil: Gergoff Grozeff, Gustavo Esteban. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina. | |
dc.description | Fil: Guiamet, Juan José. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina. | |
dc.description | Fil: Chaves, Alicia Raquel. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina. | |
dc.description | Fil: Bartoli, Carlos Guillermo. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina. | |
dc.description | Ub: G4 292. Ej: 1. SALA. | |
dc.identifier | 005640 | |
dc.identifier | https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2008.02.012 | |
dc.identifier | http://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa000542o.pdf | |
dc.identifier.uri | https://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/handle/628872547/46518 | |
dc.language | eng | |
dc.source | Postharvest Biology and Technology. 2008;49(2):229-234 | |
dc.source | https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2008.02.012 | |
dc.source | http://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa000542o.pdf | |
dc.source | http://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa000542.pdf | |
dc.subject | BOTANICA | |
dc.subject | Ascorbic acid | |
dc.subject | Glutathione | |
dc.subject | Heat shock | |
dc.subject | Senescence | |
dc.subject | Hydrogen peroxide | |
dc.subject | Spinach | |
dc.subject | Tocopherol | |
dc.title | Heat shock increases mitochondrial H2O2 production and extends postharvest life of spinach leaves | |
dc.type | Artículo | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 65a2fc8d-fb01-4ac3-b943-f1bb6bd3fcee | |
relation.isAuthorOfPublication | 6f3da293-034a-4ac0-91b5-a0e8343e5f84 | |
relation.isAuthorOfPublication | 853c0bf6-2449-42ae-b438-f93163d5766e | |
relation.isAuthorOfPublication | f79626da-6acb-48b3-b430-bce7e0eac52a | |
relation.isAuthorOfPublication | 5a77074b-b5d5-493c-9182-301dfbe94045 | |
relation.isAuthorOfPublication | 5794ce89-8ee7-4700-a887-53547bfca713 | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 65a2fc8d-fb01-4ac3-b943-f1bb6bd3fcee |
Files
Original bundle
1 - 1 of 1