Publication:
Heat shock increases mitochondrial H2O2 production and extends postharvest life of spinach leaves

dc.contributor.authorGómez, Facundo M.
dc.contributor.authorFernández, Laura Virginia
dc.contributor.authorGergoff Grozeff, Gustavo Esteban
dc.contributor.authorGuiamet, Juan José
dc.contributor.authorChaves, Alicia Raquel
dc.contributor.authorBartoli, Carlos Guillermo
dc.date.issued2008
dc.descriptionFil: Gómez, Facundo M.. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.
dc.descriptionFil: Fernández, Laura Virginia. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.
dc.descriptionFil: Gergoff Grozeff, Gustavo Esteban. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Guiamet, Juan José. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Chaves, Alicia Raquel. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Bartoli, Carlos Guillermo. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.
dc.descriptionUb: G4 292. Ej: 1. SALA.
dc.identifier005640
dc.identifierhttps://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2008.02.012
dc.identifierhttp://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa000542o.pdf
dc.identifier.urihttps://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/handle/628872547/46518
dc.languageeng
dc.sourcePostharvest Biology and Technology. 2008;49(2):229-234
dc.sourcehttps://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2008.02.012
dc.sourcehttp://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa000542o.pdf
dc.sourcehttp://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa000542.pdf
dc.subjectBOTANICA
dc.subjectAscorbic acid
dc.subjectGlutathione
dc.subjectHeat shock
dc.subjectSenescence
dc.subjectHydrogen peroxide
dc.subjectSpinach
dc.subjectTocopherol
dc.titleHeat shock increases mitochondrial H2O2 production and extends postharvest life of spinach leaves
dc.typeArtículo
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication65a2fc8d-fb01-4ac3-b943-f1bb6bd3fcee
relation.isAuthorOfPublication6f3da293-034a-4ac0-91b5-a0e8343e5f84
relation.isAuthorOfPublication853c0bf6-2449-42ae-b438-f93163d5766e
relation.isAuthorOfPublicationf79626da-6acb-48b3-b430-bce7e0eac52a
relation.isAuthorOfPublication5a77074b-b5d5-493c-9182-301dfbe94045
relation.isAuthorOfPublication5794ce89-8ee7-4700-a887-53547bfca713
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery65a2fc8d-fb01-4ac3-b943-f1bb6bd3fcee

Files

Original bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
bfa000542o.pdf
Size:
896.74 KB
Format:
Adobe Portable Document Format

Collections