Publication:
The stay green mutations d1 and d2 increase water stress susceptibility in soybeans

dc.contributor.authorLúquez, Virginia Martha Cristina
dc.contributor.authorGuiamet, Juan José
dc.date.issued2002
dc.descriptionFil: Lúquez, Virginia Martha Cristina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Guiamet, Juan José. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionUb: L1 54. Ej: 2. PRES.
dc.identifier001406
dc.identifierhttp://jxb.oxfordjournals.org/content/53/373/1421.full.pdf
dc.identifier.urihttps://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/handle/628872547/44999
dc.languageeng
dc.sourceJournal of Experimental Botany. 2002;53(373):1421-1428
dc.subjectBOTANICA
dc.subjectDrought
dc.subjectSenescence
dc.subjectSoybean
dc.subjectStay green
dc.subjectStress tolerance
dc.titleThe stay green mutations d1 and d2 increase water stress susceptibility in soybeans
dc.typeArtículo
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication4c0c1abf-aa7f-4660-8efe-641e5f0edfae
relation.isAuthorOfPublicationf79626da-6acb-48b3-b430-bce7e0eac52a
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery4c0c1abf-aa7f-4660-8efe-641e5f0edfae

Files

Collections