Publication: Sunflower protein concentrates and isolates prepared from oil cakes have high water solubility and antioxidant capacity
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Fil: Salgado, Pablo Rodrigo. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.
Fil: Molina Ortiz, Sara E.. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones CientÃficas y Técnicas (CONICET); Argentina.
Fil: Petruccelli, Silvana. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.
Fil: Mauri, Adriana NoemÃ. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones CientÃficas y Técnicas (CONICET); Argentina.
Fil: Molina Ortiz, Sara E.. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones CientÃficas y Técnicas (CONICET); Argentina.
Fil: Petruccelli, Silvana. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.
Fil: Mauri, Adriana NoemÃ. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones CientÃficas y Técnicas (CONICET); Argentina.
Keywords
QUIMICA, Sunflower oil cake, Sunflower protein isolates, Phenolic compounds, Protein solubility, Antioxidant properties, Physicochemical properties