Publication:
Structure and stability of crustacean lipovitellin : influence of lipid content and composition

dc.contributor.authorGarcía, Carlos Fernando
dc.contributor.authorCunningham, Mónica Liliana
dc.contributor.authorSoulages, José L.
dc.contributor.authorHeras, Horacio
dc.contributor.authorGarda, Horacio Alberto
dc.date.issued2011
dc.descriptionFil: García, Carlos Fernando. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Médicas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Cunningham, Mónica Liliana. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Médicas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Soulages, José L.. Oklahoma State University; Estados Unidos.
dc.descriptionFil: Heras, Horacio. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Médicas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Garda, Horacio Alberto. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Médicas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.identifier20111017009501
dc.identifierhttp://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa001165o.pdf
dc.identifierhttps://doi.org/10.1016/j.cbpb.2009.10.010
dc.identifier.urihttps://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/handle/628872547/55243
dc.languageeng
dc.sourcehttp://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa002105.pdfActas.210 Congreso IberoamericanoJornada Técnicas de Restauración y Conservación del Patrimonio. 20112011
dc.subjectBIOLOGIA
dc.subjectLipoprotein
dc.subjectCrustacean
dc.subjectPhospholipase A2
dc.subjectFluorescence quenching
dc.subjectLipids
dc.subjectGdnHCl
dc.titleStructure and stability of crustacean lipovitellin : influence of lipid content and composition
dc.typeArtículo
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication273468ef-f7c1-40b1-8791-9b6024666ddd
relation.isAuthorOfPublication035f7b9e-a5f1-4a13-81e0-9a4c13376380
relation.isAuthorOfPublication7f281719-cdda-497e-9c86-1f4d6a690b93
relation.isAuthorOfPublication8b4a585c-36e8-45b9-a0db-44afe7b79b63
relation.isAuthorOfPublicationbd54fefb-9bc0-4415-a05e-af27103d7932
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery273468ef-f7c1-40b1-8791-9b6024666ddd

Files

Original bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
bfa001165o.pdf
Size:
534.88 KB
Format:
Adobe Portable Document Format

Collections