Publication:
Impact of brassinosteroids and ethylene on ascorbic acid accumulation in tomato leaves

dc.contributor.authorMazorra Morales, Luis Miguel
dc.contributor.authorSenn, María Eugenia
dc.contributor.authorGergoff Grozeff, Gustavo Esteban
dc.contributor.authorFanello, Diego Darío
dc.contributor.authorCarrión, Cristian
dc.contributor.authorNúñez, Miriam
dc.contributor.authorBartoli, Carlos Guillermo
dc.date.issued2014
dc.descriptionFil: Mazorra Morales, Luis Miguel. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.
dc.descriptionFil: Senn, María Eugenia. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Gergoff Grozeff, Gustavo Esteban. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Fanello, Diego Darío. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.
dc.descriptionFil: Carrión, Cristian. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.
dc.descriptionFil: Núñez, Miriam. Instituto Nacional de Ciencias Agrícolas (INCA); Cuba.
dc.descriptionFil: Bartoli, Carlos Guillermo. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.
dc.identifier20170817008781
dc.identifierhttps://doi.org/10.1016/j.plaphy.2013.11.021
dc.identifierhttp://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa005172.pdf
dc.identifier.urihttps://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/handle/628872547/45971
dc.languageeng
dc.sourcePlant Physiology and Biochemistry. 2014;74:315-322
dc.sourcehttps://doi.org/10.1016/j.plaphy.2013.11.021
dc.sourcehttp://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa005172.pdf
dc.subjectBOTANICA
dc.subjectAntioxidants
dc.subjectAscorbic acid
dc.subjectBrassinosteroids
dc.subjectEthylene
dc.subjectLeaves
dc.subjectRespiration
dc.subjectTomato
dc.titleImpact of brassinosteroids and ethylene on ascorbic acid accumulation in tomato leaves
dc.typeArtículo
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication29e19382-2ea9-4e95-bbf0-91481560e956
relation.isAuthorOfPublicationec18e2a3-c40e-419f-a599-3ff3c6b210d4
relation.isAuthorOfPublication853c0bf6-2449-42ae-b438-f93163d5766e
relation.isAuthorOfPublication2e3c19c7-4ed0-4857-9b7d-710a85d71e48
relation.isAuthorOfPublication7aaa4fd0-7e04-430b-a8ae-416c9388d2f0
relation.isAuthorOfPublication3276abf1-9b4c-4271-930c-75a572a141a0
relation.isAuthorOfPublication5794ce89-8ee7-4700-a887-53547bfca713
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery29e19382-2ea9-4e95-bbf0-91481560e956

Files

Original bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Loading...
Thumbnail Image
Name:
bfa005172.pdf
Size:
1.17 MB
Format:
Adobe Portable Document Format

Collections