Publication: Physicochemical and structural properties of amaranth protein isolates treated with high pressure
dc.contributor.author | Condés, María Cecilia | |
dc.contributor.author | Speroni, Francisco | |
dc.contributor.author | Mauri, Adriana Noemí | |
dc.contributor.author | Añón, María Cristina | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.description | Fil: Condés, María Cecilia. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina. | |
dc.description | Fil: Speroni, Francisco. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina. | |
dc.description | Fil: Mauri, Adriana Noemí. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina. | |
dc.description | Fil: Añón, María Cristina. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ingeniería; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.|Comisión de Investigaciones Científicas de la Provincia de Buenos Aires (CIC); Argentina. | |
dc.identifier | 20121227011706 | |
dc.identifier | http://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa002600.pdf | |
dc.identifier | http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1466856411001573 | |
dc.identifier.uri | https://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/handle/628872547/55184 | |
dc.language | eng | |
dc.source | Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2012;14:11-17 | |
dc.source | http://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/repositorio/_docres/bfa002600.pdf | |
dc.source | http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1466856411001573 | |
dc.subject | exactas | |
dc.subject | Amaranth protein isolates | |
dc.subject | High-pressure treatment | |
dc.subject | Structural properties | |
dc.subject | Physicochemical properties | |
dc.title | Physicochemical and structural properties of amaranth protein isolates treated with high pressure | |
dc.type | Artículo | |
dspace.entity.type | Publication | |
relation.isAuthorOfPublication | 0a85ed2a-9879-4d7b-8352-2620e02ba7ef | |
relation.isAuthorOfPublication | eb195792-6735-47da-9a3f-fb405d0e0785 | |
relation.isAuthorOfPublication | 3fa0c687-3e0a-4b7a-a0bc-c512d5b7ab2a | |
relation.isAuthorOfPublication | c7d77f37-83ea-4cf5-a177-67a8834b61dd | |
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 0a85ed2a-9879-4d7b-8352-2620e02ba7ef |
Files
Original bundle
1 - 1 of 1