Salgado, Pablo RodrigoMolina Ortiz, Sara E.Petruccelli, SilvanaMauri, Adriana Noemí2024-07-122024-07-122011https://naturalis.fcnym.unlp.edu.ar/handle/628872547/55225Fil: Salgado, Pablo Rodrigo. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.Fil: Molina Ortiz, Sara E.. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.Fil: Petruccelli, Silvana. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.Fil: Mauri, Adriana Noemí. Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Naturales y Museo; Argentina.|Universidad Nacional de La Plata. Facultad de Ciencias Exactas; Argentina.|Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas (CONICET); Argentina.QUIMICASunflower oil cakeSunflower protein isolatesPhenolic compoundsProtein solubilityAntioxidant propertiesPhysicochemical propertiesSunflower protein concentrates and isolates prepared from oil cakes have high water solubility and antioxidant capacityArtículo